Om oss

Målet med den här sidan är att göra inredning både tillgängligt och lustfyllt. Vi vill att du ska älska att förändra och skapa nya detaljer i ditt hem. Tyvärr ser man att många våndas inför detta. Det finns en ängslighet i att förändra. Lagt kort ligger: har man en gång ställt soffan i ena hörnet så blir den stående där. Det är också därför många svenska hem ser exakt likadana ut år ut och år in: man måste våga ta steget och prova någonting nytt.

En annan ängslighet handlar om att följa strömmen. Det personliga hemmet som man skulle vilja leva i blir ersatt av det hem som alla andra har. Det innebär att man målar vitt, att man väljer en grå soffa och att man ställer möblerna på samma sätt som alla andra – efter väggen och mot rummens hörn.

Vi vill uppmuntra till att tänka utanför boxen. De som vågar, de vinner. Genom att följa intuitionen och våga prova nya lösningar så skapar man en unik, mer personlig känsla och ett hem som verkligen talar om vem man är. Här ska vi ge tips om just detta. Hur hittar du balansen mellan din egen personlighet och funktionalitet i hemmet?

Vi kommer att gå igenom olika möbler och skriva om rena klassiker. Vi brinner för exempelvis dansk design och samtidigt också för det eldiga italienska: en spännande kombo som kräver ett stort fokus om man vill få att fungera. Här kommer vi att ge dig tips om hur du kombinerar det skandinaviska lugnet med de temperamentsfulla influenserna från medelhavet. Kort sagt: du får allt du behöver för att lyckas med inredningen i ditt hem. Oavsett vilka drömmar du har. Välkommen!