Kategorier
Design

Homestyling Stockholm – en bra investering

I samband med att man ska sälja en bostad i Stockholm så finns det massor av saker att göra för att maximera vinsten. Många tänker sig att renoveringar är det bästa sättet att nå maximal vinst, men faktum är att detta kan kosta mer än det smakar. Att exempelvis riva ut ett kök och sätta in i ett nytt kostar mycket pengar – och det finns alltid en risk i att det nya köket inte alls tilltalar kunderna.

I många fall – gällande renoveringar – så är gäller devisen om att less is more. Genom att exempelvis måla om och fräscha upp ytskikt kan man skapa ett helt nytt uttryck i bostaden. Detta i kombination med homestyling i Stockholm brukar leda till att man når det pris man siktat på. Homestyling i Stockholm är förmodligen den tjänst som i sammanhanget ger mest valuta för pengarna. Vi tittar närmare på hur denna tjänst fungerar och visar på vilka fördelar som finns i att anlita en stylist i samband med en bostadsförsäljning:

  • Din bostad görs attraktiv – för andra. Vad du gillar och vad du tycker är snyggt är i sammanhanget irrelevant. En bostadsvisning handlar inte om att visa upp de saker som du gillar – det handlar om att visa upp något som potentiella köpare älskar. Målet är att dessa ska kolla bilder på Hemnet och få den där wow-känslan. Rent mentalt ska de ha flyttat in redan innan visningen.
  • Nya, fräscha möbler och inredning. Homestyling i Stockholm innebär att dina möbler till stor del plockas undan. Samma sak med exempelvis böcker och barnens leksaker samt tavlor och fotografier. Istället tar stylisten med egna möbler och egen inredning. Denna syftar till att skapa en mer rymlig, luftig känsla i bostaden. Bilderna ska påminna om det smakfulla man ser i olika inredningsmagasin.
  • En investering. Målet är att få igång en budgivning, eller hur? Många ser homestyling i Stockholm som ett slags påhopp på den egna stilen och smaken, men det handlar definitivt inte om det. Din stil, dina möbler och dina val ÄR snygga – men det är också dina val. Få andra uppskattar kanske din gamla fåtölj, din överbelamrade bokhylla eller alla skor i hallen. Homestyling handlar om att optimera bostaden i syfte att skapa ett sug hos spekulanterna.

För mer information om homestyling kan du klicka här: https://www.homestylingstockholm.nu/