Kategorier
Kontor

Kontorsmöbler till kontoret i Stockholm

Tiden går fort—det vet de flesta. Inte minst på ett kontor. Möblerna slits och möter kanske inte tidens ergonomiska krav. Därför kan det vara bra att se över alla kontorsmöbler i Stockholm.

Anders hade haft samma kontor i femton år och stortrivdes. Personalen var nöjda med jobbet och kamraterna, men det gnälldes en hel del på de gamla möblerna. De fasta borden gynnade inte arbetsställningen, om man inte satte sig på några kuddar förstås.

Snart berättade personalen om onda axlar och trötta ryggar. Nästan ännu värre var kundernas nedlåtande blickar när de kom på besök.

Företag som levererar kontorsmöbler

Personalen hade ingen aning om att Anders fru hade påpekat samma sak, vilket hade fått honom att börja fundera. Han bokade möte med ett företag som kunde designa kontoret och leverera rätt kontorsmöbler—inte bara till kontoret, utan även till ett fräckt konferensrum.

Under en ledighet när personalen var hemma och vilade ut passade han på. Designers kom efter arbetstid och började mäta och fundera ut lösningar. Medan personalen var borta skred de till verket.

När Anders såg sina anställda komma till jobbet nästa arbetsdag kändes kostnaderna och allt smusslande värt det. Väggarna hade målats och tavlor hade satts upp. Belysningen var helt ny och utgjorde, förutom takbelysningen, extra ljuskällor vid datorerna. Loungemöbler placerade vid entrén såg inbjudande ut.

Personalen justerade nöjt sina bord och stolar för bästa komfort. Det bestämdes att Lena skulle baka en tårta till förmiddagsfikat för att visa chefen hur glada de alla var över hans fina överraskning.