Kategorier
Målning

Målare i Solna ordnar guldkanten

Att ta hjälp av en målare när det är dags för renovering på hemmaplan i Solna är ett bra tips. Med rotavdrag blir arbetet dessutom snällt mot plånboken.

Ayla bläddrade i inredningstidningen hon hade på bordet framför sig. Det fanns så många idéer i hennes huvud om hur hon ville inreda. Vilka tapeter och färger det skulle vara på väggar och lister. Hon kunde se det framför sig, det skulle bli så snyggt.

Tyvärr hade hon egentligen ingen aning om hur man målade eller tapetserade. Hon kunde måla naglarna, förvisso, men misstänkte att det inte var riktigt samma målarteknik för hel vägg. Det var knappt att Ayla hade koll på var man köpte tapeter, förutom på nätet. Det var ren tur att de pratat om tapeter på jobbet förra veckan.

Målare i Solna lyssnar in kunden

Då fick hon veta att det låg en affär fem minuter bort som skulle ha ett stort tapetsortiment. En promenad dit skulle vara en ren inspirationsrunda, tänkte hon. De borde dessutom känna någon målare som kunde göra jobbet, hoppades hon i alla fall. En målare som kunde förstå hennes smått galna idéer.

Dörrkarmarna skulle målas i blankt guld. I tapeterna skulle det finnas gulddetaljer också. Den alldagliga bostaden skulle lyftas till att det skulle kännas som om man steg in i ett slott. Guld, ljuvliga färger och tunga sammetsgardiner – Ayla såg framför sig hur snyggt allt skulle bli. Äntligen skulle hon få slänga ut den rangliga, gamla soffan och istället köpa en soffa som passade in i hennes drömmar.