Kategorier
Målning

Målare på Östermalm sätter upp tapeter

Målare på Östermalm är erfarna och professionella och levererar det jobb kunderna önskar. Anlitar man en målare för tapetsering gör man alltid ett bra val.

Mats gick in i det tomma rummet. Felix hade lyckats få tag på sin allra första lägenhet, det var han glad för. Barnen skulle flytta hemifrån och skaffa sina egna liv, men ändå. Han saknade grabben, han hade ju alltid haft detta rum sedan han föddes.

Först hade han och Cattis inrett med gula tapeter och en bård med nallar. Ett neutralt rum för den bebis som skulle komma. Under åren har metamorfosen följt med ålder, det har varit bilar och sedan fotbollar på väggarna. Tur de hade planerat ett tag för att Felix skulle flytta ändå.

Målare på Östermalm är duktiga på mönsterpassning

De hade bestämt att Mats skulle få det som lite en “man cave”. Äntligen skulle han kunna ta upp sin skivsamling från källaren igen. Fram med gitarrer och köpa in ett nytt elpiano. Musiken skulle få komma till liv igen. Dock med ett förbehåll, rummet skulle få vara gästrum också om de fick besök.

Så Cattis skulle få bestämma tapeter och boka en målare på Östermalm. Mats fick inte förtroendet efter att han missat mönsterpassningen i sommarstugan. Om några veckor skulle han bjuda in grabbarna på en inflyttningsfest i hans “man cave”. Whiskey, go musik och grabbsnack hela kvällen. Han längtade. Det var länge sedan de hade umgåtts allihop. Förhoppningsvis skulle detta bli starten för det nya livet efter utflyttade barn.