Kategorier
Inredning

Homestyling Stockholm – frågor & svar 

Dags att sälja din lägenhet i Stockholm? Homestyling har kommit att bli en väldigt populär lösning – och även en fungerande sådan. Genom att välja homestyling i Stockholm kan du ge dig själv en bättre möjlighet att sälja din bostad till högsta möjliga slutpris. 

Det kan verkligen behövas idag. Marknaden har ändrat karaktär och idag är det köparen som dikterar villkoren. Som säljare måste du greppa de halmstrån som finns för att göra den där vinsten du drömmer om. Homestyling i Stockholm är ett tydligt exempel på hur ett sådant halmstrå ser ut. Här nedan tänkte vi ge lite mer information om homestyling och vi gör det genom att svara på några vanliga frågor – som följer: 

Hur fungerar homestyling? 

Det hela bygger på att en utbildad stylist tar fram det bästa ur din bostad och visar upp dessa fördelar på bilder samt under visningen. Problemet ligger inte att du har fula möbler, tavlor eller interiör: det bygger ofta på att man har för mycket saker – och för många personliga tillhörigheter. Det mer avskalade är det som säljer – och med hjälp av professionell homestyling i Stockholm så flyttar ofta en spekulant in rent mentalt redan vid första anblicken på Hemnet. 

Kan jag få homestyling inkluderad hos mäklaren? 

Ja, vissa mäklare erbjuder homestyling i Stockholm som en del av det erbjudande man ger kunden. Andra mäklare har fina samarbeten med stylister och kan rekommendera dig till dessa. Det visar på vilken fin tjänst det handlar om. 

Används mina egna möbler vid homestyling i Stockholm? 

Ja, beroende givetvis på vilka möbler du har. Många stylister har emellertid en massa egna möbler som man kan hyra i samband med försäljningen. Ser man till exempelvis erkända designklassiker så ger sådana ofta mersmak: köparen ser en lyxig interiör och vill själv bo i samma känsla. Dina möbler utgör ofta en bas – men kryddas med coola, snygga designmöbler, tavlor och lampor.